Käyttöehdot Vakiotoimitusehdot ja asiakastiedot

  1. Vakioehdot § 1 Perusmääräykset (1) Seuraavat liiketoimintasäännöt koskevat kaikkia sopimuksia, jotka teille päätetään toimittajana (H.T. Trade Service GmbH & Co. KG) www.premiumxl.de -sivuston kautta. Jollei toisin sovita, ei ole tarpeen ottaa mukaan omia ehtoja. (2) "Kuluttajalla" tarkoitetaan seuraavia määräyksiä: jokainen luonnollinen henkilö, joka tekee oikeudellisen liiketoimen, jota ei ylivoimaisesti voida pitää hänen kaupallisena tai itsenäisenä ammatillisena toimintana. Ilmaisulla "liikemies" tarkoitetaan jokaista luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä tai laillisesti vastuullista kumppanuutta, joka päättää oikeudellisesta toimesta riippumattoman ammatillisen tai kaupallisen toiminnansa johdosta.
  • 2 Sopimuksen tekeminen (1) Sopimuksen kohteena on tuotteiden myynti. (2) Kun tuotteemme on asetettu verkkosivustollamme, tarjoamme sinulle sitovan tarjouksen myyntisopimuksen solmimiseksi, edellyttäen, että tuotteen kuvauksessa määritellyt ehdot täyttyvät. (3) Ostosopimus tapahtuu verkkokauppasovelluksen kautta seuraavasti: Ostettaviksi tarkoitetut tuotteet siirretään "ostoskärryyn". Voit valita ostoskorin navigointipalkin sopivilla painikkeilla ja tehdä muutoksia milloin tahansa. Kun olet valinnut "Checkout" -sivun ja syötät vaaditut henkilötiedot sekä maksu- ja toimitusehdot, kaikki tilaustiedot näkyvät uudelleen tilauksen yhteenvetosivulla. Jos käytit välittömän maksujärjestelmän (esim. PayPal / PayPal Express, Amazon-Payments, Postpay, Sofort) maksujen vastaanottamiseen, voit joko ohjata verkkokaupassamme tilauksen yhteenvetosivulle tai välittää välittömän maksun verkkosivulle tarjoaja. Jos välität välittömään maksujärjestelmään, valitse ja anna tietosi tarvittaessa. Sitten palautat tilaussivulisivulle verkkokaupassamme. Ennen tilauksen lähettämistä voit tarkistaa kaikki tiedot uudelleen, muuttaa sitä (joka voidaan tehdä myös Internet-selaimen "takaisin" -toiminnolla) tai peruuttaa ostotapahtuman. Kun napsautat tilauksen tekemistä "Tilaus veloitettavan maksun yhteydessä", vakuutat tilauksen hyväksymisen oikeudellisesti sitovalla tavalla, jolla ostosopimus tehdään. (4) Tilauksen toteuttaminen ja kaikkien sopimuksen tekemisen edellyttämien tietojen lähettäminen tapahtuu sähköpostitse osittain automatisoituna. Näin ollen sinun on varmistettava, että sähköpostiosoitteesi, jonka olet tallentanut meille, on oikea ja että vastaavan sähköpostiviestin vastaanottaminen on taattu. Erityisesti sinun on varmistettava, että SPAM-suodatin ei estä kyseisiä sähköposteja.
  • 3 Oikeus säilyttämiseen, omistusoikeuksien varaus (1) Voit käyttää oikeutta säilyttää vain, jos kyseessä oleva tilanne koskee samoja sopimussuhteita. (2) Tavara pysyy kiinteistössämme kunnes ostohinta maksetaan kokonaisuudessaan. (3) Jos olet liikemies, sovelletaan myös seuraavia ehtoja: a) Säilytämme tavaroiden omistusoikeuden, kunnes kaikki meneillään olevasta liikesuhteesta johtuvat saatavat on ratkaistu kokonaan. Nimikkeen säilyttämistä edellyttäviä tavaroita ei voida pantata tai siirtää vakuudeksi ennen kuin mainittujen tavaroiden omistus muuttuu. b) Voit jälleen myydä tavarat tavanomaisen kaupan yhteydessä. Tältä osin luovutat kaikki korvausvaatimukset, jotka vastaavat meille veloittamamme laskutusmäärän suuruutta, ja hyväksymme luovutuksen. Lisäksi sinulla on valtuudet kerätä kyseinen vaatimus. Sikäli kun et suorita maksuvelvollisuuttasi kunnolla, pidätämme itsellämme oikeuden kerätä vaatimuksen. c) Tilanteessa, jossa osakeomistuksen säilyttämisen kohteena olevat tavarat yhdistetään ja yhdistetään, hankimme uuden osakeomistuksen yhteisomistuksessa. Tämä yhteisomistus vastaa sitä, mikä on osuuden säilyttämisen kohteena olevien tavaroiden kauppalaskuarvon ja muiden jalostettujen tuotteiden välillä käsittelyn aikana. d) Jos teet tällaisen pyynnön, velvollisuutemme on vapauttaa meille maksettavat arvopaperit siltä osin kuin arvopapereidemme realisoitava arvo ylittää vaaditun vakuutuksen yli 10%. Olemme vastuussa arvopapereiden vapauttamisesta.
  • 4 Takuu (1) Lakisääteiset takuuoikeudet ovat voimassa. (2) Kuluttajana sinua pyydetään tarkastamaan tuotteen täydellisyys, näkyvät puutteet ja kuljetusvauriot välittömästi toimituksen jälkeen ja ilmoittamaan valituksesi nopeasti meille ja varustamolle kirjallisesti. Vaikka et noudata tätä pyyntöä, sillä ei ole vaikutusta laillisiin takuisiin. (3) Sikäli kuin olet liike, seuraava ero
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 6899920
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem