Toimitustiedot

Toimitusaika rippuu myös ulkotekijöistä, mutta tavallisesti toimitus kestää 4-7 työpäivää.

Yhtiömme toimittaa tuotteita Suomen lisäksi seuraaviin maihin: Itävaltaan, Belgiaan, Tšekkiin, Tanskaan, Viroon, Suomeen, Ranskaan, Kreikkaan, Alankomaihin, Irlantiin, Liettuaan, Latviaan, Luxemburgiin, Iso-Britanniaan, Norjaan, Puolaan, Italiaan, Portugaliaan, Romaniaan, Svetsiin, Rutosiin, Slovakiaan, Sloveeniaan, Espanjaan.

 

Toimituskulut:

Suomen sisäpuolella on ilmaista.

Toimituskulut Suomen ulkopuolelle (riippuen pakkaustyypistä):

A9: 9,00 Euro
A29: 29,00 Euro
A38: 38,00 Euro
A47: 47,00 Euro
A85: 85,00 Euro
A135: 135,00 Euro.

Pakkaustyyppi lukee tuotteen Lisää tietoa osiosta (Toimitusmaksun luokka). Tilatessanne tuotteet, jotka kuuluvat erilaisiin pakkaustyyppeihin, kulu maksetaan vain ylimmän maksuluokan jälkeen.

Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin joskus odottamattomista tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme.

Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta ilmenee pakettisi nykyinen sijainti. Tilauksesi voi palautua johonkin kuljetusliikkeen varastoon ja ilmoituksessa kerrotaan miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen.

 

Maksutavat:

Maksu on mahdollista seuraavilla maksuvälineillä:

- luottokortti
- MasterCard, VISA
- PayPal -tili
- PayPal Express
- Amazon Payments
- iDeal

Pankkitietomme löytyy Tiedot yhtiöstä osion alta.
Ota meihin yhteyttä ja kysy reippaasti :)

 

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 5717856
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem