Palautus- ja peruuttamisehdot

 


Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan säännösten mukaisesti, sinulla on oikeus perua tilauksesi ja palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Tässä tapauksessa, saat täyden hyvityksen tuotteen hinnasta, mitä käsitellään alla olevien palautusohjeiden mukaisesti.


Mikäli haluat perua tilauksesi, sinun on ilmoitettava siitä meille sähköpostitse. Jos pakkaus voi lähettää tavallisella pakettipalvelulla, palautuskulu on sinun maksettava. Muissa tapauksessa palautuskulu on premiumxl:in maksettava.

Sinulla on laillinen velvollisuus pitää tuotteista riittävää huolta, kun ne ovat hallussasi. Jos et noudata tätä velvoitetta, meillä on oikeus hyvityksen perumiseen.


Tuotetiedot voivat muuttua. Tässä tapauksessa otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tarjotaksemme sinulle vaihtoehtoista tuotetta alkuperäisen tuotteen sijasta. Mikäli et ole tyytyväinen vaihtoehtoiseen tuotteeseen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Sovitamme palautuksesta ja palautamme rahasi.


Mikäli uskot, että olet saanut viallisen, vaurioituneen tai väärän tuotteen, sinun on ilmoitettava siitä meille. Älä ensisijaisesti palauta tuotetta meille. Sen sijaan me otamme sinuun yhteyttä keskustellaksemme sopivasta korjaustoimenpiteestä ja voidaksemme tarjota sinulle (rajoituksetta) korjaus- tai varaosat, korvaavan tuotteen tai täyden hyvityksen. Mikäli tarjoamme sinulle hyvityksen, hyvitämme sinulle viallisen tai vaurioituneen tuotteen hinnan kokonaisuudessaan, kaikki sovellettavat toimitusmaksut ja kaikki kohtuulliset kustannukset, jotka voivat johtua tuotteen palautuksesta.

 

Palautuslomake (malli)

(Jos haluat peruaa tilausksen tai palauttaa tuotteen, ole hyvä ja täytä seurava lomake ja lähetä osoitteeseemme.)

- H.T. Trade Service GmbH & Co. KG, Eversburger Str. 32, 49090 Osnabrück, Telefax: 0541-977657-00, Sähköpostiosoite: [email protected]:

- Tämän sopimuksen allekirjoittaneena (nimi:*) haluan peruutta sopimuksen, joka on tehty (nimi:*) yhtiön kanssa. Sopimus koskee seuraavan tuotteen / seuraavat tuotteet: (tuotenimi:*)

- Tilaus oli: (tuote ja kpl*) / saapunut: (tuote ja kpl*)

- Kuluttajan nimi:
- Kuluttajan osoite:
- Kuluttajan allekirjoitus (vain paperilomakkeen tapauksessa)
- Päivämäärä

(*) Pakollinen täyttää.

 

[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 5604040
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem