Tietosuojaseloste

 

Henkilötietojesi toimittaminen meille ei ole pakollista ostosopimuksen tekemistä varten. Tietojen toimittamatta jättämisellä ei ole merkitystä. Tämä pätee niin kauan kuin tilauksen käsittelyssä ei anneta muita tietoja. Henkilötiedoilla' tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

 

 

Ota yhteyttä

Vastuuhenkilö/tietosuojavastaava


Ota meihin yhteyttä, jos haluat. Tietojen käsittelystä vastaava henkilö on: TOPDATENSCHUTZ.de, Wiekesch 1, 26689 Apen Saksa, (0 44 88) 52 91 42, [email protected].

 


Edustajan suora yhteyshenkilö: [email protected]

 


Asiakaskontakti

 


Jos päätät ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, tietojasi käytetään vain asianmukaisen vastauksen antamiseen.

 


Jos yhteydenoton tarkoituksena on saada tietoa ennen ostoa (esim. tilauksen tekemistä varten) tai aiemman oston yhteydessä, tietojasi käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti.

 


Jos otat meihin yhteyttä muista syistä, tietojasi kerätään tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti, jotta voimme vastata kysymykseesi. Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

 


Sähköpostiosoitettasi käytetään vain pyyntösi käsittelyyn. Tietojasi säilytetään laissa säädetyn ajan, jonka jälkeen ne poistetaan, jos et anna suostumustasi niiden käyttämiseen muihin tarkoituksiin.

 


Yhteydenottolomakkeen tietojen kerääminen ja käsittely

 


Kun käytät yhteydenottolomaketta, henkilötietojasi (nimi, sähköpostiosoite, viestiteksti) kerätään vain tarvittavassa määrin. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on yhteydenotto meihin. Lähettämällä viestisi annat meille luvan käsitellä tietojasi. Tietojasi käsitellään GDPR:n 6 artiklan mukaisesti. (1) (b). Suostumuksesi voidaan peruuttaa milloin tahansa. Käytämme sähköpostiosoitettasi vain pyyntösi käsittelyyn. Tämän jälkeen tietosi poistetaan, ellet anna suostumustasi niiden käyttämiseen muihin tarkoituksiin.

 


Palvelimen lokit

 


Voit käyttää verkkosivujamme ilman, että sinun tarvitsee antaa meille henkilötietoja.

 


Aina kun käytät verkkosivustoamme, käyttötiedot välitetään selaimesi kautta webmasterille ja tallennetaan palvelinlokeihin. Tallennetut tiedot ovat seuraavat: vierailun kohteena olleen verkkosivuston nimi, vierailun päivämäärä ja kellonaika, IP-osoite, siirrettyjen tietojen määrä ja verkkopalveluntarjoaja. Käsittely suoritetaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti, jotta varmistetaan verkkosivustomme paras mahdollinen suorituskyky.

 


Rekisteröityjen asiakkaiden tilaukset

 


Rekisteröidyt asiakkaat

 


Käyttäjän rekisteröitymisen yhteydessä henkilötiedot kerätään valitulla tavalla. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on parantaa ostajien kaupallista kokemusta ja yksinkertaistaa ostamista GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan ja suostumuksesi mukaisesti. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos peruutat tilisi, se poistetaan.

 


Henkilötietojen tallentaminen, käsittely ja välittäminen tilauksen yhteydessä.

 


Kun olet suorittanut ostoksesi, tietojasi käsitellään ja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn ja pyyntöihisi vastaamiseen. Jotta voimme tehdä ostosopimuksen, on tarpeen toimittaa meille tietosi. Jos et anna meille henkilötietojasi, myyntisopimusta ei voida tehdä. Tietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti, mikä on välttämätöntä sopimuksen tekemisen kannalta.

 


Tietosi välitetään kuljetusyhtiölle, maksupalveluntarjoajalle, määritellylle Internet-palveluntarjoajalle ja tilausten käsittelijöille. Joka tapauksessa 

 


Uutiskirje

 


Yhteydenottolomakkeesta saatujen henkilötietojen tallentaminen, käsittely ja välittäminen.

 


Kun käytät yhteydenottolomaketta, henkilötietojasi (nimi, sähköpostiosoite, viestin teksti) kerätään vain siinä määrin kuin on tarpeen. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on yhteydenotto meihin. Lähettämällä viestisi annat meille luvan käsitellä tietojasi. Tietojasi käsitellään GDPR:n 6 artiklan mukaisesti. (1) (b). Suostumuksesi voidaan peruuttaa milloin tahansa. Käytämme sähköpostiosoitettasi vain pyyntösi käsittelyyn. Tämän jälkeen tietosi poistetaan, ellet anna suostumustasi niiden käyttämiseen muihin tarkoituksiin.

 


Arkistointi, tietojenkäsittely uutiskirjeen välityksellä

 

Uutiskirjeen lähettäminen mainos- ja tiedotustarkoituksiin tapahtuu vain suostumuksellasi. Tietojasi käsitellään GDPR:n 6 artiklan mukaisesti. (1) (b). Suostumuksesi voit peruuttaa milloin tahansa kirjeessä olevan linkin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan tietokannastamme.

 


Välitämme tietosi sähköpostimarkkinointipalvelun tarjoajalle mainostarkoituksiin tilausten käsittelyn yhteydessä. Näin saatuja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

 


Tilausten käsittely

 


Ulkoisen tavarankäsittelyjärjestelmän käyttö

Osana tilausten käsittelyä käytämme ulkoista tavarahallintajärjestelmää sopimuksen tekemiseen.

 


Maksupalvelujen tarjoajat

 


PayPal 

Kaikkiin PayPal-tapahtumiin sovelletaan PayPalin tietosuojakäytäntöä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=en.

 


PayPal Express

PayPal Express -maksupalvelua verkkosivustollamme PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg, "PayPal").

 


Tietojen käsittelyn avulla voit maksaa PayPal Express -maksupalvelun avulla.

 


Maksupalvelun integroimiseksi on välttämätöntä, että PayPal kerää, tallentaa ja analysoi tietoja, kun käytät sivustoa (esim. IP-osoite, laitetyyppi, käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, laitteen sijainti). Tämä verkkosivusto voi käyttää evästeitä tähän tarkoitukseen. Evästeiden avulla selain voi tunnistaa sinut.

 


Tämä käsittely, erityisesti evästeiden käyttö, tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Eri maksutapoja koskevien tietojen keräämistä ohjaa asiakaslähtöinen oppiminen. Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. 

 


Kun valitset ja käytät PayPal Express -palvelua, PayPal välittää maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot ja täyttää näin kanssasi tehdyn sopimuksen. Tietoja käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti.

 


Lisätietoja tietojen käsittelystä PayPal Express -maksupalvelua käytettäessä löydät täältä asianomaisesta tietosuojakäytännöstä.

 


Amazonin maksut 

Sivustollamme Amazon Payments -palvelun tarjoaa Amazon Payments Europe s.c.a.. (38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg; "Amazon Payments"). Tämä tietojenkäsittely mahdollistaa maksamisen Amazon Payments -palvelun avulla. Maksupalvelun integroimiseksi on välttämätöntä, että Amazon Payments kerää, tallentaa ja analysoi tietoja, kun käytät verkkosivustoa (esim. IP-osoite, laitetyyppi, käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, laitteen sijainti). Tämä verkkosivusto voi käyttää evästeitä tähän tarkoitukseen. Evästeiden avulla selain voi tunnistaa sinut.

 


Tämä käsittely, erityisesti evästeiden käyttö, tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Eri maksutapoja koskevien tietojen keräämistä ohjaa asiakaslähtöinen oppiminen. Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

 

 

 

Kun valitset ja käytät "Amazon Payments" -palvelua, Amazon Payments välittää tarvittavat tiedot maksun käsittelemiseksi ja täyttää näin kanssasi tehdyn sopimuksen. Tietoja käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti. Lisätietoja Amazon Payments -palvelun käytöstä johtuvien tietojen käsittelystä on osoitteessa https://pay.amazon.com/de/help/201212490.

 


Cookie

 


Verkkosivustollamme on niin sanottuja evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstinpätkiä, jotka käyttämäsi hakukone tallentaa tietokoneellesi. Nämä tiedot auttavat meitä tekemään tarjouksistamme helppokäyttöisiä, tehokkaita ja turvallisia. Evästeet sisältävät yksilöllisiä merkkijonoja, joiden avulla selain voidaan tunnistaa yksiselitteisesti, kun selain avaa kyseisen verkkosivuston uudelleen.

 


Selaimesi tallentaa evästeet tietokoneellesi. Näin ollen voit hallita evästeiden käyttöä täysin. Valitsemalla asianmukaiset asetukset saat selaimessasi ilmoituksen ennen evästeiden asettamista, jolloin voit päättää, mitä evästeitä selaimessasi käytetään, olivatpa ne sitten sivukohtaisia tai yleisiä. Tämä voi myös estää evästeiden tallentamisen ja niiden sisältämien tietojen siirtämisen. Myös jo tallennetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tämä saattaa estää sinua käyttämästä kaikkia verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti.

 

Näin voit hallita evästeitä pääselaimessasi (mukaan lukien niiden poistaminen käytöstä): 

Chrome-selain: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu

 


Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 


Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn

 


Safari: https://support.apple.com/hu-hu/guide/safari/sfri11471/mac

 


"Teknisesti välttämättömät evästeet"

Käytämme näitä pseudonymisoituja ja teknisesti välttämättömiä evästeitä vain, jotta voimme tehdä tarjouksestamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman. Evästeiden avulla järjestelmämme voi tunnistaa selaimesi, kun vaihdat sivuja, ja tarjota sinulle asianmukaisia palveluja. Jotkin verkkosivustomme ominaisuudet eivät ole käytettävissä ilman evästeiden käyttöä. Selaimen tunnistus on asetettava, jotta se olisi käytettävissä.

 


Varmistaaksemme verkkosivuston optimaalisen toimivuuden ja oikeutetun sitoutumisemme palveluidemme tehokkaaseen ja intuitiiviseen suunnitteluun käsittelemme tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

 


Analyyttinen mainonta

 


Google Analytics

Käytämme verkkosivustollamme Googlen kehittämää Google Analytics -analyysipalvelua, jonka on luonut Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat, "Google"). Tämän ohjelman tarkoituksena on analysoida asiakkaita ja verkkosivustoa. Jos sijaitset Euroopan unionin tai Sveitsin alueella, rekisterinpitäjä on Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti). Google Ireland Limited on siis Googlen tytäryhtiö, joka on vastuussa tietojen käsittelystä ja sovellettavien tietosuojalakien noudattamisesta.

 


Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöä. Evästeen keräämät tiedot siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Tällä sivulla voit myös käyttää IP-osoitettasi inkognito.

 


Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida verkkosivuston käyttöä. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen yhdysvaltalaisille palvelimille, jotka tallentavat ne sinne. IP-anonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla. Näin ollen Google vähentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolina olevissa maissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Voit siirtää tietosi Yhdysvaltoihin. Euroopan komissio on tehnyt oikean päätöksen tietojen siirtämisestä Yhdysvaltoihin. Käsittely perustuu 6 artiklan 1 kohtaan. DSGVO:n oikeutettuun etuun verkkosivuston suunnittelussa pyynnöstä ja kohdennetusti. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti erityiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä. Voit estää evästeiden tallentamisen valitsemalla asianmukaiset tekniset asetukset selainohjelmistossasi; ota kuitenkin huomioon, että jos teet niin, et voi käyttää kaikkia verkkosivuston ominaisuuksia täysimääräisesti. Voit estää Googlea keräämästä evästeen tuottamia tietoja verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja edelleen selaimen lisäosalla, joka on ladattavissa ja asennettavissa alla olevasta linkistä [https: // tools .google.com/dlpage/gaoptout?hl = de]. Jos haluat estää Google Analyticsia seuraamasta sinua kaikilla laitteilla, voit poistaa evästeet käytöstä. Evästeiden poistaminen käytöstä estää tietojen keräämisen tulevaisuudessa, kun vierailet tällä sivustolla. Sinun on kytkettävä pois päältä kaikki järjestelmät ja laitteet, joita tarvitset toimiaksesi. Napsauttamalla tätä, opt-out-eväste asetetaan poistamaan Google Analytics käytöstä.Lisätietoja ehdoista ja tietosuojasta on osoitteessa https://www.google.com/analytics/terms/de.html tai https://www. google .de/intl/de/policies/.

 

Tietojen käsittelyn tarkoituksena on analysoida verkkosivustoa ja sen kävijöitä markkinointi- ja mainostarkoituksiin. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston ylläpitäjän puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, tuottaakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjälle muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Käsittelyn aikana kerättyihin tietoihin kuuluvat seuraavat alueet: IP-osoite, päivämäärä ja kellonaika, jolloin käytät verkkosivustoa, klikkauspolku, tiedot käyttämästäsi selaimesta ja laitteesta, vierailemasi sivut, sivu(t), joka/jotka ohjasivat sinut tälle verkkosivustolle, sijaintitiedot, ostotoiminta.

 


Selaimesi Google Analyticsin kautta lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon. Google Analytics käyttää evästeitä, selaintietoja ja seurantapikseliä, jotta voimme analysoida verkkosivuston käyttöäsi. Verkkosivuston käytöstäsi keräämämme tiedot siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa ne tallennetaan. IP-anonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla. Google käyttää anonymisoitua IP-osoitetta ja lyhentää sen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen muiden allekirjoittajavaltioiden maantieteellisillä rajoilla. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite voidaan siirtää Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhentää siellä.

 


Yhdysvaltojen ja EU:n välisen tietosuojasopimuksen mukaisesti Google kuuluu "Privacy Shieldin" piiriin ja on siksi velvollinen noudattamaan sovellettavia eurooppalaisia tietosuojalakeja.

 


Tämä käsittely, erityisesti evästeiden käyttö, suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti tarpeisiin perustuvan ja kohdennetun verkkosivuston suunnittelun oikeutetun edun vuoksi. Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

Voit estää Google Analyticsia keräämästä tietoja verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla seuraavan selainliitännäisen:[https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu].

 


Jos haluat estää Google Analyticsia seuraamasta sinua kaikilla laitteillasi, voit poistaa evästeet käytöstä. Evästeiden poistaminen käytöstä estää tietojen keräämisen tulevaisuudessa, kun vierailet tällä verkkosivustolla.

 


Sinun on määritettävä opt-out-asetus jokaisessa käyttämässäsi järjestelmässä ja laitteessa, jotta se toimii täydellisesti. Jos poistat opt-out-evästeen, tietosi lähetetään takaisin Googlelle. Napsauttamalla tätä asetat opt-out-evästeen: Poista Google Analytics käytöstä. Yksityiskohtaisemmat käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt löytyvät osoitteesta https://www.google.com/analytics/terms/en.html ja/tai https://www.google.com/intl/en/policies ja https: /policies.google.com/technologies/cookies?hl=en.

 


Google Adwords muuntumisen seuranta 

Verkkosivustomme käyttää verkkomainontaohjelmaa "Google Ads" ja konversioseurantaa (käyttäjän toiminnan arviointi) Google Adsin kautta. Google Conversion Tracking on palvelu, jota ylläpitää Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Jos sijaitset Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) on rekisterinpitäjä. Google Ireland Limited on siis Googlen tytäryhtiö, joka on vastuussa tietojen käsittelystä ja sovellettavien tietosuojalakien noudattamisesta.

 


Kun napsautat Googlen mainoksia, tietokoneellesi sijoitetaan konversioseurantaeväste. Nämä evästeet ovat voimassa vain rajoitetun ajan, eivätkä ne sisällä mitään henkilötietoja, joten niitä ei voida käyttää henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Jos avaat tietyt sivut verkkosivustollamme, eikä eväste ole vielä vanhentunut, verkkosivuston ylläpitäjä ja Google tunnistavat, että olet jo kerran napsauttanut mainosta ja sinut on ohjattu tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa eri evästeen. Näin ollen ei ole mahdollista seurata Ads-asiakkaiden sivustoihin liittyviä evästeitä.

 

Muunnosevästeen avulla kerättyjä tietoja käytetään tilastojen ja muunnoslaskelmien laatimiseen. Näin voimme selvittää niiden käyttäjien määrän, jotka napsauttivat mainoksiamme ja jotka ohjattiin sivulle, jossa on konversioseurantatunniste. Palveluntarjoajat tai me emme kuitenkaan saa tietoja, joita voidaan käyttää käyttäjien henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltojen ja EU:n välisen tietosuojasopimuksen mukaisesti Google on "Privacy Shieldin" alainen ja sen vuoksi velvollinen noudattamaan eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä.

Tämä käsittely, erityisesti evästeiden käyttö, suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti oikeutetun edun vuoksi, jotta verkkosivuston kävijöille voidaan tiedottaa kiinnostavasta kohdennetusta mainonnasta.

Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

Voit poistaa personoidut mainokset käytöstä Googlen mainosasetuksista. Katso ohjeet osoitteessa https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de.

 


Vaihtoehtoisesti voit estää kolmansia osapuolia käyttämästä evästeitä avaamalla Network Advertising Initiative -verkoston kieltosivun osoitteessa https://www.networkadvertising.org/choices/ ja noudattamalla siellä kohdassa Conversion tracking statistics annettuja kielto-ohjeita. Lisätietoja ja Googlen tietosuojakäytäntö on osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/.

 


Plugin

 


YouTube

Verkkosivustomme käyttää Google Ireland Limitediä (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti; "YouTube") YouTube-videoiden upottamiseen. YouTube on Google LLC:n (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google") tytäryhtiö.

 


Tämä palvelu näyttää YouTube-videot iFrame-kehyksenä sivustollasi. Valinta "tehostettu yksityisyydensuojatila" on tässä käytössä. Tämä estää YouTubea tallentamasta tietoja sivuston kävijöistä. Se lähettää ja tallentaa tietoja YouTubesta vain silloin, kun katsot videota. Tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltojen ja EU:n välisen tietosuojasopimuksen mukaisesti Google on "Privacy Shieldin" alainen ja sen vuoksi velvollinen noudattamaan eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä.

 


Tämä käsittely, erityisesti evästeiden käyttö, suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti tarpeisiin perustuvan ja kohdennetun verkkosivuston suunnittelun oikeutetun edun vuoksi. Sinulla on tilanteeseesi liittyvistä syistä oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

 


Lisätietoja YouTuben ja Googlen keräämistä ja käyttämistä tiedoista sekä niiden oikeuksista ja yksityisyydestä on YouTuben tietosuojakäytännössä (https://www.youtube.com/t/privacy).

 


Rekisteröityjen oikeudet ja tietojen säilytysaika

 


Tietojen säilytyksen kesto

 


Sopimuksen tekemisen jälkeen tietoja säilytetään takuuaikana ja lakisääteisen säilytysajan ajan, ja ne poistetaan määräajan päätyttyä, ellet ole antanut suostumustasi tietojen jatkokäyttöön.

 


Rekisteröityjen oikeudet

 


Jos lakisääteiset vaatimukset täyttyvät, seuraavat GDPR 15-20 -asetuksen mukaiset oikeudet ovat etusijalla. Oikeus saada tietoja, oikaisu, poistaminen, käsittelyn rajoittaminen, tietojen siirrettävyys. Voit kieltää tietojesi käsittelyn yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan mukaisesti ja käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan mukaisesti.

 


Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Yhteystietomme löytyvät Tietoja-osiosta.

 


Tietosuojavaltuutetun suorat yhteystiedot: [email protected]

 


Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

 


Yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos uskot, että henkilötietojasi on käytetty laittomasti.

 


Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

 

Jos edellä mainittu käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettuihin oikeutettuihin etuihimme, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tietojesi tulevaa käsittelyä henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä.

 


Jos vastalauseesi hyväksytään, emme enää käsittele henkilötietojasi, paitsi jos voimme osoittaa pakottavan ja perustellun syyn, joka ylittää etusi tai oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittelyn tarkoituksena on oikeussuojan tai -vaatimuksen toteuttaminen tai käyttäminen. tai suojelun turvaaminen.

 


Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit milloin tahansa vastustaa sitä ilmoittamalla siitä. Jos vastustuksesi hyväksytään, emme enää käsittele henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.

 


Viimeksi päivitetty: 28.07.2020