Peruuttamisen seuraukset

 

Jos irtisanot tämän sopimuksen, olemme velvollisia palauttamaan sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimituspäivän kuin edullisimman tarjoamamme vakiotoimituksen), välittömästi ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saamme ilmoituksen tämän sopimuksen irtisanomisesta. Käytämme palautukseen samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisen maksutapahtuman aikana, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu; palautuksesta ei missään tapauksessa veloiteta.

 


Voimme kieltäytyä maksun palauttamisesta, kunnes tuote on palautettu meille tai kunnes voit todistaa, että olet palauttanut tuotteen meille, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.

Yrityksemme ei harjoita kotikeräystä. 

 


Tuote on palautettava pakettipalvelun välityksellä välittömästi, mutta joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jona ilmoitit meille, että käytät peruuttamisoikeuttasi. 

 


Pakettipalveluna toimitettavan tuotteen palautuskustannuksista vastaa asiakas. Jos tuotetta ei voida toimittaa pakettipalvelun kautta, me vastaamme palautuskustannuksista.

 


Olet vastuussa tavaran arvonmenetyksestä vain, jos se johtuu tavaran käsittelystä, joka ei ole tarpeen tavaran johdonmukaisuuden, ominaisuuksien ja toimintatavan tarkistamiseksi.

 


Poissulkemisen tai peruuttamisen perusteet

 


Peruuttamisoikeudesta ei ole säädetty sopimuksissa, jotka koskevat

 


- jotka liittyvät ostajan nimenomaisen pyynnön perusteella mittatilaustyönä tehtyihin tavaratoimituksiin;

- jotka liittyvät sellaisten tavaroiden luovutukseen, joiden viimeinen käyttöpäivä on lyhytaikainen;

- alkoholijuomat, joiden hinnasta sovittiin sopimuksen tekohetkellä, mutta jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluttua sopimuksen tekopäivästä ja joiden käypä arvo riippuu markkinoiden vaihteluista, joihin yrittäjä ei voi vaikuttaa;

- sanomalehtien, aikakauslehtien tai kuvitettujen lehtien toimittamiseen liittyvät sopimukset, lukuun ottamatta tilaussopimuksia.

 


Peruuttamisoikeus päättyy ennenaikaisesti sopimusten osalta, jotka koskevat

 


- jotka liittyvät sellaisten tavaroiden toimittamiseen, jotka eivät terveydensuojelu- tai hygieniasyistä sovellu palautettaviksi, jos sinetti on poistettu toimituksen jälkeen;

- tavaran toimitukseen, jos tavarat ovat toimituksen jälkeen sekoittuneet muihin tavaroihin erottamattomasti niiden koostumuksen vuoksi;

- jotka liittyvät sinetöidyssä pakkauksessa olevien ääni- tai kuvatallenteiden tai tietokoneohjelmistojen toimittamiseen, jos sinetti on poistettu toimituksen jälkeen.

 

 

 

Malli peruutuslomake

 


(Jos haluat peruuttaa sopimuksen, palauta tämä täytetty lomake meille).

 


- H.T. Trade Service GmbH & Co. KG, Eversburger Str. 32, 49090 Osnabrück, faksinumero: 0541-977657-00, sähköpostiosoite: [email protected] :

 


- Peruutan täten seuraavien tuotteiden ostosopimukseni:

 


- Tilattu (päiväys)/ vastaanotettu (päiväys)

 


- Kuluttajan nimi:

- Kuluttajan osoite:

- Kuluttajan allekirjoitus (vain paperilla toimitetussa viestinnässä).

- Ilmoituksen päivämäärä